Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kommentoikaas rohkeasti kuvia :)

<--Edellinen 2 / 16 Seuraava-->
[Cele.JPG]
Cele.JPG
[Täysikokoinen kuva]

                                            Celeborn's Silver Tree

 

Kuvagalleria

Rotu: Puoliverinen

Sukupuoli: Ori

Syntynyt: 2006

Väri ja merkit: Rautiaankirjava, herasilmät

Painotus: Esteet

Ko: GP

Re: 95cm

Omistaja: Julia, Kivistöntalli

Tekijä: Julia, Kivistöntalli

 

Luonne: Oikea herrasmies muiden hevosten seurassa, tosin käyttäytyy hyvin orimaisesti joitakin toisia oreja kohtaan, jolloin pitelemistä kyllä riittää, eikä Celeä juurikaan voida tarhata muiden orien kanssa samaan tarhaan. Hevosella on erinomaiset hermot, eikä se säiky oikeastaan mitään. Cele on hyvin seurallinen hevonen, jonka kanssa on hyvin helppoa tulla toimeen. Luonteeltaan ori on johtajahevonen ja jos ratsastaja ei kerro selkeästi kumpi on pomo, saattaa Cele ottaa johtajan paikan nopeammin kuin heti. Jos hierarkia on kuitenkin selvä, on Cele mitä mainioin hevonen uusissa paikoissa, kuten myös kotona.

Ratsastettaessa: Herkkä kuolaimelle ja pohkeelle. Cele rakastaa esteitä ja sen huomaa viimeistään kun on noussut selkään. Esteillä Celellä voi olla tapanan ryöstää, nykyään harvemmin. Tällä ratsulla on erinomainen esteäly, jota se hyödyntää hyvin radoilla; muutamaa askelta ennen estettä ohjat voisi käytännössä heittää kokonaan pois ja antaa Celen hoitaa homma. On helppoa nähdä, että esteillä hevonen on elementissään. Liikettä löytyy aina GP-tasolle saakka, samoin potentiaalia. Cele tuli talliin kesällä 2012 hieman keskeneräisenä. Laukka oli selätöntä ja 'liikkeetöntä', hypyt kiireisiä ja hevonen ryösti minkä kerkesi. Ahkeran työskentelyn tuloksena Celen askeleet ovat nykyään erinomaisia, hypyt vaivattomia ja pyöreitä ja Cele selvittää pitkätkin 90cm radat vaivatta. Maastossa Celen kanssa on helppo käydä, sillä ori käyttäytyy mallikkaasti niin yksin kuin seurassakin, eikä säiky turhuuksia. 

Hoito: Talven tullen Celelle sisään vihreä villaloimi, ulos toppaloimi, jos todella kylmä, alle myös villa. Keväällä ulos riittää pelkkä villaloimi. Ratsastettaessa talvisin ja myöhään syksyllä käytössä ratsastusloimi, joka estetunneilla pidetään vain alku- ja loppuverryttelyssä, koulutunnilla koko tunti päällä, samoin maastossa, ellei mennä hyppäämään.

Cele omistaa erikseen suitset kouluun ja esteille, joten koulutunnille mielellään käyttöön kanget (paitsi siinä tapauksessa, jos tunti on HeC-HeB tasoa). Esteillä vaaleanruskeat englantilaiset, pehmustetut suitset, joissa martingaali. 

 

Jälkeläiset: t. KKT Celebrian's Silver Mirror (s. 2008), e. Galadriel's Mirror1. 2. 3. 4. 5.
29.07.2013 03:30 (Aini) Onko tämä kaunokki itsetehty? Jos on, niin miten saa noin aidon kirjavuuden? :-)
30.07.2013 01:16 (Julia, yp) Cele on ihan omaa käsialaa, kiitos kehuista. :) Teen aina kaikki kirjavat ns. palapelitekniikalla, eli teen kaavaan jo noille läiskille omat kohtansa, ja teen sen vähän kuin palapelinä, en siis ompele päälle. :) Toivottavasti sai jotenkin selvää. :D
12.01.2014 19:14 (Voi vitsi) Voi vitsi!!! Mun on pakko saada saman lainen. <3
05.02.2014 17:08 (Emmmi) IHANA<3
28.02.2014 19:56 (arabi) i love!!! <3<3
06.04.2014 14:02 (Eve) Tosi ihana :3

Roskapostisuojaus: Paljonko on kuusi miinus kolme?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
©2019 KKT:n kuvia - suntuubi.com